+31(0)851307608 info@hanzeparc.nl

Bedrijfspand Apeldoorn

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in Apeldoorn?

Bent u zelf op zoek naar een bedrijfspand in Apeldoorn? Als ondernemer wilt u natuurlijk de perfecte locatie voor uw bedrijfspand. Wij gaan graag voor u op zoek naar het bedrijfspand dat helemaal past bij u en uw bedrijf. Hanzeparc Bedrijfshuisvesting is gespecialiseerd in commercieel onroerend goed met de focus op de transactiepraktijk, samenwerkingsverbanden en ‘in house’ advisering.

Alles onder één dak bij Hanzeparc Bedrijfshuisvesting

Bij Hanzeparc Bedrijfshuisvesting kunnen wij naast het op zoek gaan van het perfecte bedrijfspand, ook op andere vlakken met u meedenken:

  • Advisering: wij kunnen u adviseren over de vastgoedmarkt van morgen. Door strategische plannen te ontwikkelen adviseren wij de opdrachtgever over de kansen en bedreigingen in de markt. Lees hier meer over de advisering.
  • Beleggen: op nationaal niveau adviseren wij institutionele en particuliere beleggers. Vanuit het aanbod bieden wij partijen mogelijkheden om te investeren alsmede vanuit een vraagbehoefte. Bekijk hier meer over beleggingen.
  • Marketing: wij kunnen een marketingplan ontwikkelen voor uw (leegstaande) vastgoed waarbij wij potentie en mogelijke doelgroepen vooraf in kaart brengen. Waarbij projectinformatie en strategische acties inbegrepen zijn. Bekijk hier meer over de marketing strategische plannen.
  • Sale and leaseback: sale and leaseback kan een uitkomst zijn voor uw onderneming. Lees hier waarom.
  • Taxatie: wij taxeren commercieel onroerend goed in de breedste zin van het woord. Dit betreft alle onroerende zaken welke voor commerciële doeleinden zijn. Bekijk hier voor welke onroerende zaken.

Welke soorten bedrijfspanden?

Wij kunnen voor u op zoek gaan naar alle soorten bedrijfspanden. Hieronder vallen kantoorruimtes, winkelpanden, horecapanden, zorggebouwen, showrooms, productie- en opslaghallen. Staat het bedrijfspand waar u naar op zoek bent hier niet tussen? Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen doen.

Aanbod bedrijfspanden in Apeldoorn

Het bedrijfspanden aanbod in Apeldoorn van Hanzeparc Bedrijfshuisvesting kunt u bekijken op onze makelaarspagina op Funda in Business.

Wij staan voor u klaar

Gerhard van Hanzeparc Bedrijfshuisvesting staat klaar om voor u op zoek te gaan naar het geschikte bedrijfspand in Apeldoorn. Bel of mail mij en we gaan kijken wat er mogelijk is.

(MVO)

Duurzaam en maatschappelijk ondernemen!

Doel

Samen realiseren wij uw wensen en doelen!

Gespecialiseerd

Binnen de zakelijke (vastgoed)markt en de beleggingsmarkt.

Uw adviseur

Gericht advies passend bij u organisatie en/of portfolio.

Neem gerust contact op:    Bestand toegevoegd