+31(0)851307608 info@hanzeparc.nl

Bedrijfspand Zwolle

Zoekt u een bedrijfspand in Zwolle?

Als ondernemer wilt u de perfecte locatie voor uw bedrijfspand, dat begrijpen wij. Daarom gaan wij graag voor u op zoek naar het bedrijfspand dat helemaal bij u en uw bedrijf past. Wij hebben als specialisatie de zakelijke vastgoedmarkt waarbij wij ons richten op de verhuur en verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed.

De voordelen van Hanzeparc Bedrijfshuisvesting

Bij Hanzeparc Bedrijfshuisvesting vindt u alles onder één dak. Naast het op zoek gaan van het perfecte bedrijfspand, kunnen wij op meer vlakken met u meedenken:

  • Advisering: wij richten ons ook op de advisering van partijen op de vastgoedmarkt. Wij adviseren opdrachtgevers over de kansen en bedreigingen in de markt door strategische plannen te ontwikkelen op basis van een overwogen tijdlijn.
  • Beleggen: daarnaast adviseren wij institutionele en particuliere beleggers op nationaal niveau. Zowel vanuit aanbod bieden wij partijen mogelijkheden om te investeren alsmede vanuit een vraagbehoefte. Wij gaan voor u op zoek naar de geschikte kandidaat om in de huidige markt de hoogste opbrengst te behalen onder de voor u meest gunstige omstandigheden.
  • Taxatie: wij taxeren commercieel onroerend goed in breedste zin van het woord. Dit betreft alle onroerende zaken welke commerciële doeleinden zijn, worden of kunnen aangewend. Wij hanteren voor iedere rapportage en taxatie maatwerk want geen enkel taxatievraagstuk is hetzelfde.

Bedrijfspand huren of verhuren in Zwolle

Wilt u uw bedrijfspand verhuren of bent u op zoek naar een nieuw bedrijfspand? Het huren of verhuren van een bedrijfspand is een intensief proces dat veel tijd kan kosten. Begeleiding van een ervaren bedrijfsmakelaar kan dan een uitkomst zijn. Lees hier meer over een bedrijfspand huren of verhuren in Zwolle.

Bedrijfspand kopen of verkopen in Zwolle

Ook bij het kopen of verkopen van een bedrijfspand in Zwolle kunt u ons inschakelen. Wij beschikken over een groot netwerk aan beleggers en andere vastgoedpartijen om uw bedrijfspand aan te kunnen verkopen. Over een bedrijfspand kopen of verkopen in Zwolle kunt u hier meer lezen.

Welke soorten bedrijfspanden?

Bij ons vindt u alles onder één dak, ook wat betreft de soorten bedrijfspanden. Onder de bedrijfspanden vallen kantoorruimtes, winkelpanden, horecapanden, zorggebouwen, showrooms, productie- en opslaghallen. Bent u op zoek naar een bedrijfspand dat hier niet bij tussen staat? Neem contact met ons op, we kunnen altijd een kijkje voor u nemen.

Wilt u ook een bedrijfspand op top locatie?

Wij gaan voor u op zoek! Bel of mail ons vrijblijvend en we gaan bekijken wat we voor u kunnen doen.

(MVO)

Duurzaam en maatschappelijk ondernemen!

Doel

Samen realiseren wij uw wensen en doelen!

Gespecialiseerd

Binnen de zakelijke (vastgoed)markt en de beleggingsmarkt.

Uw adviseur

Gericht advies passend bij u organisatie en/of portfolio.

Neem gerust contact op:    Bestand toegevoegd