+31(0)851307608 info@hanzeparc.nl

Bedrijfsruimte Kampen

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte in Kampen?

Als u op zoekt bent naar een bedrijfsruimte in Kampen dat past bij u en uw bedrijf, gaan wij graag voor u aan de slag. Wij zijn gespecialiseerd in de zakelijke vastgoedmarkt waarbij wij ons richten op de verhuur en verkoop van bedrijfsruimtes.

Bedrijfsruimte huren of kopen?

Vraagt u zich af of u beter een bedrijfsruimte kunt huren of kopen? In sommige gevallen is het gunstiger om te huren, maar in een aantal gevallen kan het waardevoller zijn om een bedrijfsruimte te kopen. Wij kunnen u een advies geven op basis van uw situatie. Bekijk hier meer over een bedrijfsruimte huren of lees hier meer over een bedrijfsruimte kopen in Kampen.

Bekijk het aanbod bedrijfsruimtes in Kampen

Het aanbod bedrijfsruimtes in Kampen kunt u bekijken op onze makelaarspagina op Funda in Business. Staat de bedrijfsruimte waar u naar op zoek bent hier niet bij tussen? Neem gerust contact met ons op, wij kijken graag wat we voor u kunnen doen.

De voordelen van Hanzeparc Bedrijfshuisvesting

Bij Hanzeparc Bedrijfshuisvesting heeft u alles onder één dak. Naast dat wij voor u op zoek gaan naar de perfecte bedrijfsruimte in Kampen, kunnen wij ook op andere vlakken met u meedenken:

  • Advisering: wij kunnen u adviseren over de kansen en bedreigingen in de vastgoedmarkt ten opzicht van de huidige situatie door strategische plannen te ontwikkelen op basis van een overwogen tijdlijn.
  • Beleggen: wij adviseren op nationaal niveau institutionele en particuliere beleggers.
  • Marketing: Op projectbasis in combinatie met een realisatietermijn, ontwikkelen wij een marketingplan voor uw vastgoed waarbij wij vooraf de potentie en mogelijke doelgroepen in kaart brengen.
  • Sale and leaseback: het opzetten van een sale and leaseback constructie kan een belangrijke leveren aan uw bedrijfsvoering.
  • Taxatie: een gedegen visie op de marktwaarde van uw vastgoed is essentieel. Het is het fundament voor uw vastgoedstrategie en alle beslissingen die daaruit voortkomen.

Wij regelen het voor u

Hanzeparc Bedrijfshuisvesting is de schakel tussen u en uw huisvesting of vastgoedportfolio waarbij verschillende facetten centraal staan waaronder advisering, verhuur/verkoop, aanhuur/aankoop en strategisch locatieadvies. Wij maken gebruik van een zeer groot relatienetwerk in Nederland dat wekelijks voorzien wordt van updates. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Bel, mail of vul het contactformulier hieronder in en wij informeren u graag over bedrijfsruimtes in Kampen.

(MVO)

Duurzaam en maatschappelijk ondernemen!

Doel

Samen realiseren wij uw wensen en doelen!

Gespecialiseerd

Binnen de zakelijke (vastgoed)markt en de beleggingsmarkt.

Uw adviseur

Gericht advies passend bij u organisatie en/of portfolio.

Neem gerust contact op:    Bestand toegevoegd