+31(0)851307608 info@hanzeparc.nl

Over ons

Gerhard van der Kooi is sinds 2006 werkzaam in verschillende leidinggevende functies en sinds 2013 in het vastgoed. Gerhard geeft leiding aan gedreven jonge innovatieve ondernemers vanuit Hanzeparc Bedrijfshuisvesting.

Hanzeparc Bedrijfshuisvesting is de schakel tussen u en uw huisvesting of vastgoedportfolio waarbij verschillende facetten centraal staan waaronder advisering, verhuur/verkoop, aanhuur/aankoop en strategisch locatieadvies. Vanuit het team geven wij uitvoering aan beheerplannen en strategie van zowel positionering als relocatie van uw vastgoed. Daarnaast geven wij uitvoering aan lange en korte termijnprojecten om portfolio’s qua rendement te optimaliseren.

Hanzeparc Bedrijfshuisvesting maakt gebruik van een zeer groot relatienetwerk in Nederland wat wekelijks wordt voorzien van updates. Hanzeparc Bedrijfshuisvesting wil toegevoegde waarde leveren binnen de vastgoedmarkt welke zowel op basis van behoefte alsmede wet- en regelgeving turbulent is. Door de bewezen staat van dienst binnen MKB en Corporate organisaties kiezen klanten voor integriteit, kwaliteit en hands-on mentaliteit van Hanzeparc Bedrijfshuisvesting.
Bedrijfsmakelaar Zwolle

(MVO)

Duurzaam en maatschappelijk ondernemen!

Doel

Samen realiseren wij uw wensen en doelen!

Gespecialiseerd

Binnen de zakelijke (vastgoed)markt en de beleggingsmarkt.

Uw adviseur

Gericht advies passend bij u organisatie en/of portfolio.

Neem gerust contact op:    Bestand toegevoegd