+31(0)851307608 info@hanzeparc.nl

Bedrijfsmakelaar Zwolle

Zoekt u een bedrijfsmakelaar in Zwolle en omgeving omdat u uw bedrijfspand of kantoor wil verkopen of verhuren? Of bent u op zoek naar een nieuw bedrijfspand/kantoor of commercieel vastgoed? Hanzeparc Bedrijfshuisvesting Bedrijfshuisvesting is gespecialiseerd op de zakelijke vastgoedmarkt en richt zich specifiek op de verhuur en verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed. Naast kantoren en bedrijfspanden, kunt u bij Hanzeparc Bedrijfshuisvesting Bedrijfshuisvesting ook terecht voor zorggebouwen, overheidsgebouwen, showrooms en productie- en opslaghallen.

Efficiënt zoeken naar- of het verhuren/verkopen van een kantoor/bedrijfspand

Met Hanzeparc Bedrijfshuisvesting als adviseur, bespaart u uzelf een hoop tijd. Als u op zoek bent naar een nieuw kantoor of bedrijfspand geeft u uw wensen door aan Hanzeparc en wij gaan op zoek naar het gewenste bedrijfspand. Wij beschikken over een breed netwerk dat wekelijks voorzien wordt van updates waardoor elk denkbaar vraagstuk mogelijk is en wij erin slagen om een bedrijfspand te vinden dat bij u past.

Hoe gaat onze bedrijfsmakelaar in Zwolle te werk?

Hanzeparc in Zwolle benadert actief mogelijke kopers of huurders en/of geschikte bedrijfspanden om partijen bij elkaar te brengen. Wij voeren een marktinventarisatie uit op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Daarnaast inventariseren we bestemmingsplannen, regelgeving, mogelijke uitbreidingen en deeltransacties zodat we tot een op maat gemaakte oplossing komen waar alle partijen tevreden mee zijn.

Gerhard van Hanzeparc Bedrijfshuisvesting staat voor u klaar

Gerhard van der Kooi is sinds 2006 werkzaam in verschillende leidinggevende functies en sinds 2013 in het zakelijk vastgoed. Hanzeparc Bedrijfshuisvesting is de bedrijfsmakelaar in Zwolle en is de schakel tussen u en uw huisvesting of vastgoedportfolio. Verschillende facetten staan centraal bij Hanzeparc Bedrijfshuisvesting waaronder: advisering, verhuur/verkoop, aanhuur/aankoop en strategisch locatieadvies. Wilt u weten wat de bedrijfsmakelaar in Zwolle voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op, bel of mail Gerhard en u krijgt z.s.m. een reactie.

(MVO)

Duurzaam en maatschappelijk ondernemen!

Doel

Samen realiseren wij uw wensen en doelen!

Gespecialiseerd

Binnen de zakelijke (vastgoed)markt en de beleggingsmarkt.

Uw adviseur

Gericht advies passend bij u organisatie en/of portfolio.

Neem gerust contact op:    Bestand toegevoegd