+31(0)851307608 info@hanzeparc.nl

Taxateur Zwolle

Bent u op zoek naar een taxateur in Zwolle?

Een taxateur in Zwolle inschakelen is essentieel wanneer u een gedegen visie op de marktwaarde van uw vastgoed wil. Het is het fundament voor uw vastgoedstrategie en alle beslissingen die daaruit voortkomen. Daarom onderbouwen wij onze taxaties met recente transacties van representatief vergelijkbaar vastgoed. Daarbij putten wij gegevens uit het Kadaster en van landelijk vastgoed-databanken.

Maatwerk

Taxeren is complexe materie die veel deskundigheid en precieze vereist. Geen enkele taxatie is hetzelfde, daarom hanteren wij voor iedere rapportage en taxatie het uitgangspunt: maatwerk. Alle taxaties worden op maat gemaakt. Wij taxeren commercieel onroerend goed in de breedste zin van het woord. Dit betreft alle onroerende zaken welke voor commerciële doeleinden zijn, worden of kunnen worden aangewend.

Taxatie types bedrijven

Wij voeren taxaties uit voor de volgende type bedrijven/bedrijfspanden:

– Winkelpanden (winkels)
– Horecapanden (horeca)
– Kantoorpanden (kantoren)
– Bedrijfsruimtes (logistiek vastgoed).

Erkend taxatierapport in Zwolle

Voordat wij een taxatierapport gaan opstellen, voeren wij eerst een aantal werkzaamheden uit. Wij gaan naar de locatie om hier een opname van te maken door middel van het nemen van foto’s. We verzamelen alle belangrijke documenten zoals plattegronden, referentiepanden, in sommige gevallen jaaromzetten e.d. Daarna werken wij het taxatierapport uit met marktanalyse, verhuurbaarheid, courantheid, SWOT analyse en rekenmodellen. Dat voegen we samen en leveren we in bij bijvoorbeeld de bank.

De voordelen van een taxatie uitgevoerd door Hanzeparc Bedrijfshuisvesting

– Binnen vijf dagen een taxatierapport (na volledige informatieverstrekking)
– Taxatie rapportage conform de RICS en NRVT
– Uitgebreide rapportages van hoge kwaliteit
– Vast contactpersoon
– Uitgebreide marktanalyses

Neem contact op met de taxateur in Zwolle

Wilt u een visie op de marktwaarde van uw vastgoed? Schakel onze taxateur uit Zwolle in. Gerhard van Hanzeparc Bedrijfshuisvesting gaat graag voor u aan de slag. Bel, mail of vul het contactformulier hieronder in.

(MVO)

Duurzaam en maatschappelijk ondernemen!

Doel

Samen realiseren wij uw wensen en doelen!

Gespecialiseerd

Binnen de zakelijke (vastgoed)markt en de beleggingsmarkt.

Uw adviseur

Gericht advies passend bij u organisatie en/of portfolio.

Neem gerust contact op:    Bestand toegevoegd